© Simpals

Arhiva lunii May 2014

Fantastic!!

Și din nou avem știri bune! Cu puțin timp în urmă, desenul nostru animat Dji. Death Fails a vizitat America (SUA), țara unde a participat la festivalul filmelor de scurt metraj MisCon.

Acest festival anual prezintă filme după următoarele genuri: Sci-Fi, fantezie și de groază. Fanii creațiilor science fiction vin aici pentru a viziona filmele lor preferate, precum și pentru a selecta cele mai bune dintre ele. În acest an, publicul a apreciat lucrarea animatorilor din Moldova și i-au acordat premiul pentru Cel mai bun Film-Fantezie al anului! Hip Hip Urraaaa!!!

Continuarea

Un pic mai mult de vin maghiar?

Festivalul ON THE ROAD, desfășurat în Ungaria, este, în esență, un festival on-line. Acest lucru semnifică și că toți care au acces la internet pot să vizioneze oricând filmele anunțate oficial în lista scurtă. Desenul nostru animat — „Dji. Death fails” — nu a fost o excepție =) Vizitatorii din întreaga lume au avut posibilitatea să voteze desenul animat care le-a plăcut cel mai mult în categoria „Animație”, și au și făcut-o! Desenul nostru animat, participantul cu numărul 23 la festivalul ON THE ROAD, a obținut primul loc!!
Continuarea