© Simpals

They’re Overrunning the Festivals!

Da, este despre noi, deoarece continuăm să participăm la diferite festivaluri internaționale cu filmul nostru de scurt metraj „Dji. Death Fails”.

Și noi continuăm să primim noutăți bune! Nu, încă nu suntem epuizați=) Aici găsiți noua listă de festivaluri care au ales filmul nostru în programa competiției.

Primul festival se numește Linoleum. Acest festival internațional de animație modernă și media-art se va desfășura în Rusia.

 

линолиум1-571x111

În acest an, lista scurtă a festivalului include 34 de lucrări care vor fi prezentate de la 26 iulie până la 8 septembrie, în Moscova. Pe parcurs, festivalul a reușit să strângă foarte mulți fani, așa cum marea majoritate a filmelor de la festival sunt prezentate în premieră, în Rusia și reprezintă o formă nouă a culturii și a artei.

În luna septembrie, încă câteva festivaluri ne așteaptă! După cum se spune, nu număra festivaurile înainte să înceapă toamna!=)

борншотс1-571x222

Astfel, la 12-14 septembrie noi am fost invitați la festivalul Bornshorts care a fost organizat în Danemarca, începând cu anul 2008. Scopul principal al organizatorilor este să inspire și să întrunească regizorii și producătorii din întreaga lume cu ajutorul filmelor de scurt metraj.

Următorul festival este Kratka Forma. Acesta va avea loc la 26-29 septembrie, în Serbia.

Acest festival ete unul foarte tânăr (desfășurat pentru prima dată în 2012) care acceptă filme de scurt metraj de circa 15 minute.

кратка-форма2-571x198

După acest eveniment noi vom merge în Albania, la festivalul ROZAFA AnimFest 2013.

розафа1-571x201

Acest proiect internațional se bazează pe filme artistice și de desen animat pentru copii și tineri (precum și filme create de copii și de adolescenți). Festivalul va fi organizat în perioada 23-28 septembrie într-un oraș din Shkodra.

Toamna se apropie. Însă, noi așteptăm doar clipe frumoase și fericite de vară! Noutățile triste și depresive din noiembrie nu vor fi acceptate.=)

Cu drag,

Studioul de desen animat Simpals și filmul de scurt metraj „Dji. Death Fails”.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *