© Simpals

Dansul indian al trofeielor :)

Credeţi că noi doar de veselie suntem aici? Nu. Noi încă suntem suporterii Moldovei. Desenul animat al studioului moldovenesc de animație Simpals, “Dji. Death Sails” a plecat în India pentru a cuceri festivalurile de animaţie.

Și i-a reușit!!! În acest an la 14 iunie, la festivalul    Bangalore Shorts Film Festival din India,(http://miniboxoffice.com/bangaloreshortsfilmfestival/) desenul nostru animat a primit o Menţiune Specială. E bine, nu? Diploma de onoare, care a ajuns recent în Moldova, este în poză.

индия фест

Și încă ceva. Da, avem continuare. La 30 august desenul animat “Dji. Death Sails” a cîștigat la Categoria Profesională Independentă la alt festival (tot indian) TASI Viewer’s Choice Awards (http://tasionline.org/). La titlul de ”cîștigător” se mai atașează: o statuietă, o diplomă, titlul de membru pe viaţă la festivalul TASI, un CD, o carte personalizată, un maiou (pentru tot studioul), un chipiu, o cană, căşti și un set de instrumente pentru modelare. Aşteptăm cu nerăbdare să vină toate.

P.S.: Moldova ține-o tot așa!!!  Trăiască animația!!!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *